Thuis

Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

China Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. certificaten
China Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SMR
Aantal werknemers : 60~80
Export pct : 80% - 90%

    Werd zomers industrieel de machineco. van Shanghai, Ltd opgericht in 2006, wordt het gevestigd in Shanghai, dat de krachtigste stad in wereld is.

    Aangezien een één-einde, wij ons kunnen vervaardigen en, marketing, ontwerp, onderzoek ontwikkelen, wij betrouwbare technologie en de flexibiliteit betekenen om zich op uw behoeften te richten. Het personeel in ons pro-actief verkoop en de dienstteam wordt hoogst opgeleid, kunnen wij de meest geschikte leveranciersbehoeften en het leveren van aangepast aan onze partner krijgen die hen succesvol maken. En ook onze snelle reactiedienst die in deskundigheid en betrouwbaarheid van alle tijden is.

    Wij hebben redelijkheid van klantenprioriteit onze ervaring en de deskundigheid staat ons team toe om de technische en commerciële uitvoerbaarheid van producten volledig te beoordelen. Wij plaatsen groot op kwaliteit en betrouwbaarheid en het heeft ons enorme eerbied en bewondering binnen auto, railtransit, nieuwe energie, electronics.mechanical, industrieel robot en hoge snelheidsspoor, enz. verdiend.

    Begrijpend de markt evolueert het en de behoefte om positief aan die van markt te reageren, geloven wij Zomers Industrieel de Machineco. van Shanghai, kan Ltd u verstrekken het meest geschikte product en de dienst.

Contactgegevens
Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

Contactpersoon: Mrs. fuchengjun

Tel.: 86-13817805021

Fax: 86-21-51561632

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)